17.11.2010. / 15:25

Autor: Nacional.hr

T-mobile i drugi dan izluđuje svoje korisnike

Najveće su probleme imali poslovni korisnici koji su tijekom dana uredno dobivali obavijesti o propuštenim pozivima koje nisu mogli uzvratiti

T-mobile ima problema s UMTS mrežomT-mobile ima problema s UMTS mrežomKorisnici mobilne mreže T-mobile već drugi dan imaju poteškoća s uspostavljanjem poziva unutar mreže, ali i s primanjem poziva iz drugih mreža. Iako su nakon jučerašnjih problema poručili kako su kvarovi otklonjeni, problemi su se ponovno pojavili tijekom jutra.

"Danas su u T-Mobile mreži ponovo primijećene poteškoće u korištenju govornih usluga UMTS/GSM mreže na kontinentalnom dijelu Hrvatske. Istodobno, sve ostale usluge (mobilni internet, SMS, MMS...) uredno funkcioniraju. Naše stručne službe rade na utvrđivanju i otklanjanju poteškoća. Uskoro očekujemo normalizaciju telekomunikacijskog prometa. Ispričavamo se korisnicima zbog eventualnih neugodnosti. Nakon što preciznije detektiramo uzroke i posljedice problema, utvrdit ćemo način nadoknade korisnicima za eventualne teškoće koje su mogli imati uslijed privremene nedostupnosti naših govornih usluga", stoji u priopćenju iz T-mobilea.

Najveće su probleme imali poslovni korisnici koji su tijekom dana uredno dobivali obavijesti o propuštenim pozivima koje nisu mogli uzvratiti.

Vezane vijesti

Simpa se vraća kao nova tarifa

Simpa se vraća kao nova tarifa

Simpa, brand Hrvatskog telekoma koji mnogi i danas povezuju sa prepaid uslugom, vraća se kao nova tarifa u ponudi prepaid usluga HT-a. Naime, u HT-u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika