17.11.2010. / 15:37

Autor: Nacional.hr

Filmska ekipa Angeline Jolie počela snimati u Sarajevu

Kako su potvrdili iz producentske kuće Scout film iz Sarajeva, dio filmske ekipe sa snimanjem je započeo u srijedu dok je Jolie rad na svom filmskom prvijencu nastavila u Budimpešti

Brad Pitt i Angelina Jolie na setu u BudimpeštiBrad Pitt i Angelina Jolie na setu u BudimpeštiČini se da hollywoodska glumica Angelina Jolie ipak nije odustala od snimanja u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Kako su potvrdili iz producentske kuće Scout film iz Sarajeva, dio filmske ekipe sa snimanjem je započeo u srijedu dok je Jolie rad na svom filmskom prvijencu nastavila u Budimpešti. Kada bi ona trebala stići u Bosnu nije poznato, a šuška se da će u filmu glumiti i njezin nevjenčani suprug Brad Pitt.

Inače, još u utorak je snimanje filma u BiH bilo upitno. Lokalni mediji su se raspisali kako je glumica odustala od projekta, te da će snimanje iz sigurnosnih razloga biti premješteno na neku drugu lokaciju koju producentski tim nije želio otkriti.

Podsjetimo, snimanje filma na području BiH bilo je dovedeno u pitanje i zbog protivljenja udruge "Žene - žrtve rata", čije su predstavnice tvrdile kako scenarij vrijeđa žene koje su tijekom rata bile izložene seksualnom zlostavljanju.

Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika