18.11.2010. / 10:58

Autor: Andrea Belin

Mršavite zdravo: 5 jednostavnih savjeta za vitkost

Da biste i tijekom zimskih mjeseci ostali u dobroj formi i sačuvali vitkost, nudimo nekoliko jednostavnih i učinkovitih savjeta koji jamče uspjeh

Malo je žena koje tijekom zimskih mjeseci uspiju sačuvati vitku liniju. Doduše, gomilanje kilograma nije iznenađujuće s obzirom da većinu vremena provodimo u zatvorenim prostorima uz televizor i omiljene namirnice, naročito za vrijeme blagdana.

U nastavku nudimo nekoliko jednostavnih i učinkovitih savjeta kako sačuvati vitkost kada je suzdržavanje od omiljenih namirnica prilično iscrpljujuće!

Sok od mrkve

Prirodni sok od mrkve jedan je od najboljih saveznika vitke linije. Uz samo jednu čašu dnevno, uspjeh je zajamčen.

Pred televizorom bez hrane
Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da tijekom večernjih sati uz televizor u organizam unosimo dvostruko više hrane nego inače. Vjerovali ili ne to su čak tri kilograma više na godišnjoj razini.

Suho voće
Ukoliko ipak ne možete odoljeti da u krevet odlazite praznog želuca, umjesto za omiljenim grickalicama, radije posegnite za suhim voćem.

Obična voda
Da dvije čaše obične vode prije svakog obroka otapaju više kalorija nego bilo koji drugi 'čaroban' napitak, rezultati su nedavnog istraživanja američkih znanstvenika.

Manje porcije
Ukoliko porciju hrane po jednom obroku smanjite za samo petnaest posto, izbaciti ćete dvjesto kalorija.

Vezane vijesti

Kako se pripremiti za dijetu

Kako se pripremiti za dijetu

Najlakše je samo reći da ćete početi od ponedjeljka, a najteže je odrediti kojeg ponedjeljka. Odluka o odlasku na dijetu nikad nije lagana. Postoje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika