18.11.2010. / 16:57

Autor: Nacional.hr

T-Mobile otklonio probleme i ispričava se s 2 dana besplatnih razgovora

U znak isprike, svim našim korisnicima omogućit ćemo 2 dana besplatnih razgovora u Hrvatskoj prema svim mrežama

Korisnici će moći dva dana besplatno razgovaratiKorisnici će moći dva dana besplatno razgovaratiIz T-Mobilea su tijekom poslijepodneva izvijestili kako su uklonjene smetnje koje su posljednja dva dana izluđivale njihove korisnike.

"Tijekom rada na unapređenju T-Mobile mreže u protekla dva dana, u nekoliko navrata došlo je do nepredvidivih poteškoća u radu govorne usluge. Smetnje su sada otklonjene, no moguće su još neke manje poteškoće u radu govorne usluge te će rad na mreži biti nastavljen. Nažalost, do poteškoća je došlo upravo prilikom uvođenja tehnoloških promjena kojima smo svim našim korisnicima željeli još više unaprijediti uslugu", stoji u priopćenju iz T-Mobilea.

Ističu kako su svjesni neugodnosti koje su navedene poteškoće mogle prouzročiti njihovim korisnicima te će im osigurati pogodnosti kako bi se ublažile negativne posljedice poteškoća u korištenju govornih usluga.

"U znak isprike, svim našim korisnicima omogućit ćemo 2 dana besplatnih razgovora u Hrvatskoj prema svim mrežama. O početku korištenja besplatnih razgovora korisnike ćemo obavijestiti SMS porukom", ističu iz T-Mobilea te još jednom korisnicima upućuju svoje isprike.

Vezane vijesti

Končar odustao od kupnje Diokijeva zemljišta

Končar odustao od kupnje Diokijeva zemljišta

Poduzetnik Danko Končar više ne pregovara o kupnji Diokijeva zemljišta za gradnju elektrane i LNG terminala na Krku, izvještava Poslovni.hr.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika