18.11.2010. / 20:34

Autor: Totalsport

Magath: Vjerujem da će Rakitić ostati kod nas

Pregovori oko produljenja fino su uznapredovali. Očekujem i vjerujem da će se naša zajednička suradnja nastaviti i nakon ove sezone - rekao je Magath

Ivan RakitićIvan RakitićHrvatski je reprezentativac i vezni nogometaš Schalkea Ivan Rakitić nadomak produljenja ugovora s bundesligaškim klubom iz Gelsenkirchena, smatra trener i menadžer kluba Felix Magath..

- Pregovori oko produljenja fino su uznapredovali. Očekujem i vjerujem da će se naša zajednička suradnja nastaviti i nakon ove sezone - rekao je Magath, u posljednje vrijeme inače kritički raspoložen spram 22-godišnjeg Hrvata, dodavši:

- Rakitić je još uvijek mlad igrač pred kojim je ogroman prostor za napredak. Zato je njegov ostanak za Schalke dobar rasplet.

U Schalke je Rakitić stigao iz matičnog Basela u ljeto 2007. godine potpisavši četverogodišnji ugovor koji mu istječe na kraju tekuće sezone. Tijekom karijere odigrao je 91 bundesligaški dvoboj i zabio 12 golova. Ove je sezone od 12 kola u 10 navrata započinjao utakmice. Zabio je jedan gol i upisao dvije asistencije.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika