19.11.2010. / 10:22

Autor: Andrea Belin

Tony Parker napokon progovorio: 'Nisam spavao s Erin Barry!'

Košarkaš je negirao napise da je svoju suprugu varao sa zajedničkom prijateljicom, ujedno i ženom suigrača Brenta Barryja, Erin Barry

Tony Parker i Eva LongoriaTony Parker i Eva LongoriaBilo je samo pitanje dana kada će se oglastiti jedan od supružnika o čijem razvodu mediji ovaj tjedan ne prestaju brujati. Prvi je to učinio košarkaš Tony Parker.

Potvrdio je kako situacija između njega i glumice Eve Lonogorije već duže vrijeme nije baš najbolja i da se uopće nije iznenadio što je 'Očajna kućanica' zatražila razvod.

Demantirao je da je on učinio prvi korak, a osim toga, negirao je napise da je svoju suprugu varao sa zajedničkom prijateljicom, ujedno i ženom suigrača Brenta Barryja.

Inače, zahtjev za razvod Eva Longoria je podnijela u Los Angelesu.

S košarkašem San Antonio Spursa vjenčala 7. srpnja 2007. godine u Parizu. Glumici meksičkog porijekla, visokoj samo 157 centimetara, to je bio drugi brak. Parker i Longoria nemaju djece.

Vezane vijesti

Novi parfem nimalo Očajne kućanice

Novi parfem nimalo Očajne kućanice

Ako si slavan, stvar je prestiža imati i vlastiti parfem, koji se, naravno, zove tvojim imenom. Britney Spears, Jennifer Lopez, Kate Moss, Christina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika