19.11.2010. / 11:47

Autor: Totalsport

'Kuna za Medvjede': Kupnjom piva pridonosite jačanju KHL Medveščaka

Prošle sezone, u svojoj prvoj sezoni igranja u ligi EBEL, Medveščak je na iznenađenje mnogih ušao u doigravanje i zauzeo visoko četvrto mjesto

Kupovinom specijalnog izdanja MAXI Pana navijači Medvjeda će s kunom po boci sudjelovati u kreiranju fonda za dovođenje igrača koji će pojačati momčad za doigravanje...
"Kuna za Medvjeda" naziv je zajedničke akcije koju pokreću KHL Medveščak Zagreb i Pan, a sudjelovanjem u akciji prvi će put navijači jednog hrvatskog sportskog kluba imati priliku neposredno biti uključeni u dovođenje igračkog pojačanja. Kupovinom specijalnog izdanja MAXI Pana navijači Medvjeda će s kunom po boci sudjelovati u kreiranju fonda za dovođenje igrača koji će pojačati momčad za doigravanje. Akcija "Kuna za Medvjeda" odvijat će se u Zagrebu i okolici, a započela je početkom ovog tjedna i trajat će do 30. siječnja 2011.

Predstavljajući akciju, član predsjedništva KHL Medveščak Zagreb Markoantonio Belinić je na današnjoj konferenciji za medije izjavio:

"Ovom akcijom naši navijači po prvi puta dobivaju prigodu konkretno pomoći i sudjelovati u radu kluba. Svojim simboličnim ulaganjem koje ostvaruju kroz kupovinu MAXI Pana oni obogaćuju fond za novog igrača i tako pomažu u jačanju momčadi za ulazak u doigravanje. U ovom trenutku nije moguće govoriti o konkretnom imenu igrača ili o poziciji na kojoj će igrati. Naši skauti i agenti tijekom cijele godine prate igrače koji bi mogli pojačati momčad, a početkom sljedeće godine počet će se razmatrati njihovi prijedlozi. Odluku o konkretnom igračkom pojačanju neposredno prije početka doigravanja zajedno će donijeti trener, sportski direktor, vodstvo kluba i direktor hokejskih operacija."

Nadovezujući se, predsjednik Uprave Carlsberga Croatia Thomas Kure Jakobsen je naglasio:

"Partnerstvo s KHL Medveščak Zagreb jedan je od važnih koraka u jačanju brenda Pan u Zagrebu. Štoviše, izuzetno smo zadovoljni rezultatima dosadašnje suradnje koja se za nas pokazala vrlo dobrim ulaganjem. Suradnja Pana i KHL Medveščak Zagreb od početka je bila usmjerena na zadovoljavanje potreba naših potrošača i navijača kluba. Uvjeren sam da će sudjelovanje u akciji Kuna za Medvjeda svim navijačima donijeti još više sportskih uzbuđenja i osvježenja uz Pan."

Podsjetimo se kako je Medvjedima ovo druga sezona igranja u regionalnoj ligi EBEL. Momčad zagrebačkog Medveščaka čine domaći i strani igrači zavidnih sportskih karijera, a primarni cilj kluba i ove je sezone ulazak u doigravanje. Prošle sezone, u svojoj prvoj sezoni igranja u ligi EBEL, Medveščak je na iznenađenje mnogih ušao u doigravanje i zauzeo visoko četvrto mjesto.

Medveščak je od rujanskog početka sezone 2010/2011. odigrao osamnaest utakmica u regularnom dijelu te trenutno s 20 bodova drži peto mjesto.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika