19.11.2010. / 14:54

Autor: Nacional.hr

Pogledajte kako je Danijela Martinović legla pred Zuhru

Pjevačica isprovocirana stalnim Zuhrinim pitanjima o fotografiji na kojoj se slikala gola odlučila ponoviti scenu u Zuhrinoj emisiji i na opće iznenađenje ekipe legla na stol ispred iznenađenog Zuhre

U najnovijem talk show-u NeT-a- Nezavisne televizije „Večeras sa Zuhrom“ svojevrsan show je priredila izvrsno raspoložena Danijela Martinović.

Ona je isprovocirana stalnim Zuhrinim pitanjima o fotografiji na kojoj se slikala gola odlučila ponoviti scenu u Zuhrinoj emisiji i na opće iznenađenje ekipe legla na stol ispred iznenađenog Zuhre.

Naime, Zuhra je tijekom emisije tvrdio da na toj fotografiji nije njezino tijelo već samo lice pa je Danijela odlučila to demantirati u studiju. Uz navedeni show Danijela je u svojoj maniri izjavila i da bi se željela ljubiti sa Zuhrom te je govorila i o tome kako će joj se zvati dijete te priredila još niz iznenađenja zajedno s Antonijom Šolom koja je također bila gošća u emisiji.... Emisija je na rasporedu NeT televizije u ponedjeljak 22.11. u 21.30 sati.

Vezane vijesti

'Unikat' Danijele Martinović: Na albumu 'kopija' 6 godina stare turbo-folk...

'Unikat' Danijele Martinović: Na albumu 'kopija' 6 godina stare turbo-folk numere

Na novom albumu Danijele Martinović pod nazivom Unikat mnogi su primijetili pjesmu koja je sve samo ne unikatna. Danijelina pjesma "Hopa Cupa" već… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika