19.11.2010. / 16:38

Autor: Sanija Hasanić

Za malog borca, Stjepana Bobinca, čitatelji prikupili 14 tisuća kuna

Bolesnom šestogodišnjem Stjepanu iz Svetoblažja kraj Đakova, u roku od desetak dana velik broj naših čitatelja pomogao je novčanim donacijama. Dječak boluje od ozbiljne bolesti, novac će mu olakšati liječenje, a njegovoj braći i sestrama omogućiti bolji život.

Malenog Stjepana na brojnim terapijama i liječenju prati njegov otac PetarMalenog Stjepana na brojnim terapijama i liječenju prati njegov otac PetarO malenom Stjepanom Bobincu objavili smo priču prije otprilike dva tjedna. Tešku sudbinu njega i njegove brojne obitelji prepoznali su mnogi naši čitatelji te za bolesnog Stjepana prikupili oko 14 tisuća kuna pomoći. Maleni Stjepan boluje od tumora limfnih čvorova - Non Hodgkingovog limfoma, koji se prioširio na želudac, jetru i guteraču. Ide na kemoterapije, a o sedmeročlanoj obtelji Bobinac skrbi samo otac Petar. Bobinčevi se od srca zahvaljuju svima na pomoći.

Ako želite pomoći Stjepanu Bobincu možete to učiniti novčanom donacijom na njegov račun otvoren u Hypo Alpe Adria Banci.

Broj tekućeg računa : 3100919779

Broj žiro računa Hypo Alpe Adria Banke: 2500009-1000000013

Vezane vijesti

Humanitarna akcija "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Humanitarna akcija "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Tradicionalnu humanitarnu akciju "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine" organizirao je danas na glavnom zagrebačkom trgu Socijaldemokratski forum žena… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika