19.11.2010. / 18:55

Autor: Totalsport

Redknapp: Nećemo nikome darovati Niku

Redknapp Kranjčara opisuje biranim pridjevima poput "fantastičan", ali istovremeno ističe da "nema sreće" jer Gareth Bale i Rafael van der Vaart, dvojica igrača koji mu izravno konkuriraju za sastav, igraju sjajno

Niko KranjčarNiko KranjčarMenadžer Tottenhama Harry Redknapp prvi je put priznao da bi hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar mogao napustiti klub s White Hart Lanea...

Iako neizmjerno poštuje Kranjčara, Redknapp mu ove sezone daje minutažu na kapaljku, a hrvatski 26-godišnji veznjak željan je konstantne igre u prvoj momčadi.

Redknapp Kranjčara opisuje biranim pridjevima poput "fantastičan", ali istovremeno ističe da "nema sreće" jer Gareth Bale i Rafael van der Vaart, dvojica igrača koji mu izravno konkuriraju za sastav, igraju sjajno.

Aktualna je situacija stoga potaknula pitanje Kranjčarova odlaska s White Hart Lanea, a kao njegove najvjerojatnije nove destinacije kroz engleske se medije provlače Liverpool i Everton.

- Nećemo sigurno darovati Niku; on je vrhunski igrač po mojem mišljenju. Vidjet ćemo kako će se stvari po njega razvijati sljedećeg mjeseca. Zaista ga ne želim izgubiti, ali opet ga razumijem - rekao je Redknapp uoči subotnjeg gradskog okršaja s Arsenalom u 14. kolu Premiershipa.

- On mora igrati, vrhunski je igrač. Zabio je za Hrvatsku pet golova u zadnje tri utakmice. Nadam se da će dočekati svoju priliku čim prije - dodao je Tottenhamov menadžer.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika