21.11.2010. / 12:55

Autor: Hina

U sukobu navijača Osijeka i Cibalie ozlijeđen policajac; privedeno devet osoba

Sinoćnoj utakmici na osječkom stadionu Gradski vrt nazočilo je oko 2.000 posjetitelja, a oko 19 sati na raskrižju Divaltove i Wilsonove ulice u Osijeku sukobile su se navijačke skupine NK Osijeka i HNK Cibalie

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU sukobu navijačkih skupina NK Osijeka i HNK Cibalie iz Vinkovaca sinoć je u Osijeku lakše ozlijeđen policijski službenik, a prije i za vrijeme utakmice tih klubova u policiju je privedeno ukupno devet osoba, zbog kršenja Zakona o suzbijanju nereda na sportskim natjecanjima, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Sinoćnoj utakmici na osječkom stadionu Gradski vrt nazočilo je oko 2.000 posjetitelja, a oko 19 sati na raskrižju Divaltove i Wilsonove ulice u Osijeku sukobile su se navijačke skupine NK Osijeka i HNK Cibalie.

Pri sprječavanju sukoba lakše je ozlijeđen jedan policijski službenik te su oštećena stakla na obližnjem ugostiteljskom objektu, a oštećen je i jedan službeni policijski automobil.

Neposredno prije, kao i za vrijeme odigravanja utakmice u policijske prostorije privedeno je devet osoba, od kojih će protiv pet biti podnesen optužni prijedlog, zbog prekršaja Zakona o suzbijanju nereda na športskim natjecanjima.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika