21.11.2010. / 13:32

Autor: Hina

U prometnoj nesreći kod Drniša ozlijeđena petorica mladića

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je 20-godišnji vozač iz Drniša osobnim automobilom “chevrolet“, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izletio izvan kolnika i udario u zid

Foto: Ilustracija/ PixsellFoto: Ilustracija/ PixsellU prometnoj nesreći koja se dogodila noćas u 2,40 sati na cesti D-33 u Badnju kod Drniša teže je ozlijeđen 17-godišnjak, a lakše četvorica mladića, izvijestila je jutros Policijska uprava šibensko-kninska.

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je 20-godišnji vozač iz Drniša osobnim automobilom “chevrolet“, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izletio izvan kolnika i udario u zid.

Teže tjelesne ozljede zadobio je 17-godišnji putnik u vozilu, koji je zadržan u kninskoj bolnici, dok su lakše ozlijeđeni vozač i troje putnika u vozilu - 20-godišnjak iz Zagreba te 18-godišnjak i 17-godišnjak iz Drniša.

.Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave.

Vezane vijesti

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Od 1. srpnja 2013. godine u planu je otvorenje trajektne linije između kopna i poluotoka Pelješca, namijenjene prvenstveno prijevozu kamiona, najavio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika