21.11.2010. / 16:00

Autor: Nacional.hr

Rošin u Nedjeljom u 2: 'Sanader nije dno dna. On je svjetonadzorski i dalje u HDZ-u'

"Sanader ne misli ništa loše ni protiv Vlade ni protiv vladajuće stranke koju je sam kreirao", naglašava Rošin, ističući kako on osobno nikada ne bi glasao za izbacivanje iz HDZ-a

Jerko Rošin i Ivo Sanader (arhiva)Jerko Rošin i Ivo Sanader (arhiva)"Nije mi drago što je Šeks rekao Sanaderu da je moralno dno dna. Sanader to svakako nije. Mislim da je Šeks u tom trenutku bio van kontrole, jer se branio od napada na sebe", rekao je u današnjoj emisiji Nedjeljom u 2 HDZ-ovac Jerko Rošin, veliki prijatelj bivšeg premijera. Prema njegovim riječima, Sanader nije kriv za ono što ga se tereti, među ostalim i zbog toga što za takve tvrdnje nema nikakvog dokaza. " Ne vjerujem da će Sanader završiti u pritvoru jer ne postoje realni razlozi za to", istaknuo je Rošin. Prema njegovu mišljenju, Sanader je izložen strašnom progonu.

"Riječ je o jednoj psihozi koju je teško protumačiti. Sanader tu tešku situaciju podnosi jer zna i vjeruje u istinu", ustvrdio je Sanaderov prijatelj, poručivši kako 'Sanader ni danas nije izašao iz stranke, barem što se tiče njegovih svjetonadzora'. "Sanader ne misli ništa loše ni protiv Vlade ni protiv vladajuće stranke koju je sam kreirao", naglašava Rošin, ističući kako on osobno nikada ne bi glasao za izbacivanje iz HDZ-a. "On je bio veličina u stranci sa iznimnim rezultatima. Dok je bio premijer Sanader je napravio puno toga za Hrvatsku", rekao je Rošin, dodajući da je njegov prijatelj na koncu izbačen jer 'nekima nije bilo drago zbog onoga izgovorio 3. siječnja kad je održao povratničku konferenciju'.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
6/10/09

pfefer, 21.11.10. 17:49

je puno toga je napravio odveo nas je u sranja ipretvorio državu u mito i korupciju


registracija
30/3/09

radar, 21.11.10. 18:32

nemoj tako druže darko. ti zbog njega danas puno bolje zivis, samo jos nisi svjestan toga.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 21.11.10. 18:42

Stankovic je pitao Rosina sto treba raditi da se hrvatska izvuce iz krize. Rosin je rekao ovako nesto:
"treba skupiti pametne ljude i njihovo znanje i rijesiti krizu, jer je to za hrvatsku jako vazno".

Takvu mudrost imaju kumice sa placa, ovakvi debili rade u HR saboru! Interesatno je da Rosin zna da radi na 66 000 m2 prostora, ali ne zna ni priblizno koliko mu to profita donosi, jer znanje profita je kao previse komplicirano. Kumice na placu znaju koliko im profita njihova djlatnost donosi. U svakom slucaju meni je bilo super slusati Rosina, taj tip je tako ljigav da je to jedan jednistven fenomen. Gotovo da si mogao vidjeti sluz kako se slijeva niz njegovo iskrivljeno lice.


registracija
11/1/10

fluid, 21.11.10. 18:44

Jerko Rošin-neokapitalistički element sa europskim pedigreom.Uklopio se u hrvatsku močvaru i zaboravio da to tako ne funkcionira na zapadu.Ali doma,e to je već druga priča!


registracija
11/1/10

fluid, 21.11.10. 19:00

Pitam se kakav habitus moraju imati visoko obrazovane osobe koje se ne libe i ne srame reći da su u stanju pogaziti osobne principe i stavove !?Rošin reče da je ponekad znao dići ruku u Saboru i zbog toga se crveniti.Uvjeren sam da isto tako potpuno svesno sudjeluju u ovom organiziranom zločinu protiv svojega naroda,smatrajući kako ;nisu sami odlučivali,nisu oni jedini,ako ne uzmem ja-uzet će svejedno drugi itd.Lakomosti i pljačkaškim porivima naprosto nitko od njih nemože odoliti.A svoje visoko obrazovanje samo još više koriste kako bi pljačku izveli što perfidnije i sofisticiranije.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika