21.11.2010. / 19:10

Autor: Totalsport

Video: Eto'o ponovio Zidaneov potez koji mu je 'zacrnio' karijeru

Glavom je u prsa, u prvom poluvremenu utakmice, naciljao je i pogodio nekadašnjeg braniča zagrebačkog Dinama, Slovenca Boštjana Cesara

TotalsportTotalsportInterovom treneru Rafaelu Benitezu, pisali su talijanski mediji, dan je ultimatum prema kojem, želi li zadržati mjesto, mora pobijediti u dvije utakmice koje slijede "nerazzurrima". Poraz je upisao već u prvoj... Aktualni talijanski prvak poražen je s 2-1 u susretu 13. kola Serie A kod Chieva u utakmici koja je obilovala nervozom i u kojoj su prvaci rezultat "ušminkali" tek u sudačkoj nadoknadi kada je Samuel Eto'o, nanizavši nekolicinu igrača Chieva, pogodio za konačnih 2-1, ali mora se naglasiti i to da je Kamerunac podsjetio na Zinedinea Zidana potezom koji je zacrnio karijeru legendarnog Francuza.

Naime, glavom je u prsa, u prvom poluvremenu utakmice, naciljao i pogodio nekadašnjeg braniča zagrebačkog Dinama, Slovenca Boštjana Cesara. Sudac incident nije vidio, ali kamere jesu i tek će se vidjeti koja će kazna uslijediti za kamerunskog napadača. Inače, golove za Chievo, koji je trobodom prekinuo niz od četiri utakmice bez slavlja, postigli su Sergio Pellissier (glavom) i Davide Moscardelli. Novim kiksom Inter je trenutačno na tek šestom mjestu ljestvice na kojem zaostaje devet bodova za liderom i gradskim rivalom Milanom (29). Dodajmo da do pobjede nije došao niti Lazio koji je kod Parme odigrao 1-1.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika