22.11.2010. / 09:48

Autor: Hina

Iz kineskog rudnika spašeno svih 29 osoba zarobljenih nakon poplave

Uspješna akcija spašavanja dobra je vijest za kinesku rudarsku industriju često pogođenu katastrofama a do nje dolazi istodobno kad se odvija druga operacija spašavanja u rudniku na Novom Zelandu gdje je zarobljeno također 29 osoba

Spašeno je svih 29 osoba koje su u nedjelju ostale zarobljene pod zemljom zbog poplave u ugljenokopu na jugozapadu Kine, objavila je u ponedjeljak kineska državna televizija.

Žrtve su jednu po jednu, ispružene na nosilima, izvukle spasilačke službe uz odobravanje okupljenih ispred rudnika, prema snimkama emitiranima uživo na tv postaji CCTV.

Riječ je o 22 rudara i sedam spasioca koje je poplava također zarobila, piše u ponedjeljak u najnovijem izvješću službene kineske novinske agencije Xinhua.

Do nesreće je došlo u nedjelju ujutro blizu grada Neijianga, u pokrajini Sečuan.

Uspješna akcija spašavanja dobra je vijest za kinesku rudarsku industriju često pogođenu katastrofama a do nje dolazi istodobno kad se odvija druga operacija spašavanja u rudniku na Novom Zelandu gdje je zarobljeno također 29 osoba.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika