22.11.2010. / 15:03

Autor: Totalsport

Kicker: Sjajne ocjene za "hrvatski Kaiserslautern"

Odličnu dvojku je dobio i Boris Vukčević, potencijalni hrvatski reprezentativac, koji je tijekom vikenda zabio svoj premijerni Bundesligaški pogodak za Hoffenheim. Njegova je momčad vrlo lagodno prošla gostovanje kod Eintrachta u Frankfurtu uz pobjedu 4-0

Srđan LakićSrđan LakićU 13. kolu nogometne Bundeslige od hrvatskih su se igrača najviše istakli oni koji igraju u Kaiserslauternu. Posredstvom pogodaka Ive Iličevića, Stivena Rivića i Srđana Lakića taj je klub pobijedio u gostima Nürnberg 3-1...

Slijevali su se epiteti na račun tog hrvatskog trolista, a kvalitetno ih je nagradio i Kickerov sud koji svakog ponedjeljka donosi ocjene odigranog kola. Po njihovom mišljenju je najbolji bio Ivo Iličević koji je zaslužio sjajnu ocjenu od 1.5, odnosno, samo pola udaljenu od najbolje jedinice. Lakić i Rivić su, pak, za svoje predstave dobili dvojke.

Odličnu dvojku je dobio i Boris Vukčević, potencijalni hrvatski reprezentativac, koji je tijekom vikenda zabio svoj premijerni Bundesligaški pogodak za Hoffenheim. Njegova je momčad vrlo lagodno prošla gostovanje kod Eintrachta u Frankfurtu uz pobjedu 4-0.

Danijel Pranjić je skrivio jedanaesterac na gostovanju u Leverkusenu zbog čega je Bayern odigrao 1-1. Taj detalj mu je prilično snizio ocjenu, pa je po sudu Kickera dobio ocjenu 4,5. Mladen Petrić se, pak, nije istaknuo u porazu Hamburga kod Hannovera 3-2. Igrao je do 76. minute, a ocijenjen je vrlo slabom peticom, dok je četvorku dobio Mato Jajalo za svoju predstavu na utakmici Stuttgart - Köln (0-1). Isto je ocijenjen i Mario Mandžukić koji je odigrao svih 90 minuta za Wolfsburg na gostovanju kod St. Paulija. Utakmica u Hamburgu je završila bez pobjednika (1-1).

Ivan Rakitić je odigrao posljednjih dvadeset minuta u pobjedi svog Schalkea protiv Werdera 4-0, ali nije napravio ništa osobito, pa je ostao i neocijenjen.

Edin Džeko je na opisanoj utakmici kod St. Paulija (1-1) postigao gol za Wolfsburg, ali nije odveć priskrbio simpatije ocjenjivačkog suda u Kickeru (ocjena 3). Bolje je prošao Vedad Ibišević, igrač Hoffenheima, koji je dobio dvojku, ali je postigao i pogodak više od Džeke. Za Hoffenheim je Sead Salihović ocijenjen trojkom.

Muhamed Bešić je dobio peticu za svoju predstavu na utakmici Hannovera i Hamburga

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika