22.11.2010. / 15:38

Autor: Hina

Filip Filipec i dalje na čelu Tehnike

Ukupni su prihodi Tehnike u prvoj polovici ove godine ostvareni u iznosu od 562,8 milijuna kuna i smanjeni su 34,3 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje

Filip Filipec (Foto: Marko Prpić/Večernji list)Filip Filipec (Foto: Marko Prpić/Večernji list)Nadzorni odbor (NO) Tehnike na sjednici održanoj krajem prošloga tjedna imenovao je Filipa Filipeca za člana Uprave - glavnog direktora tvrtke na novi mandat od pet godina, navodi se u obavijesti tvrtke objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.

Prema ranije objavljenom konsolidiranom financijskom izvješću, ta je građevinska tvrtka u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila neto dobit od 9,8 milijuna kuna, što je povećanje dobiti u odnosu na isto razdoblje lani kada je iznosila 5,2 milijuna kuna.

Ukupni su prihodi Tehnike u prvoj polovici ove godine ostvareni u iznosu od 562,8 milijuna kuna i smanjeni su 34,3 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, a ukupni su rashodi smanjeni za 35,3 posto, na 549,6 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Bandić: Tražit ćemo povrat novca za sanaciju Kupske ulice

Bandić: Tražit ćemo povrat novca za sanaciju Kupske ulice

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije danas želio komentirati nepravomoćnu odluku kojom su stanari urušene Kupske ulice izgubili spor o smetanju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika