22.11.2010. / 16:30

Autor: Hina

Iranski predsjednik Ahmadinedžad prodaje na dražbi svoj stari peugeot 504

Iranski predsjednik odlučio je prodati svoj stari peugeot 504 na međunarodnoj dražbi kako bi prikupio novac za program stambenog zbrinjavanja siromašnih, pišu u ponedjeljak iranska glasila.

Mahmud AhmadinedžadMahmud AhmadinedžadIranski predsjednik odlučio je prodati svoj stari peugeot 504 na međunarodnoj dražbi kako bi prikupio novac za program stambenog zbrinjavanja siromašnih, pišu u ponedjeljak iranska glasila.

"Mahmud Ahmadinedžad odlučio je u nedjelju, na konferenciji o programu stambenog zbrinjavanja siromašnih ponuditi svoj automobil" kako bi pomogao u provedbi programa, piše internetska stranica državne televizije, pozivajući se na ministra za socijalna pitanja Sadika Masulija.

"Automobil će se ponuditi na međunarodnoj dražbi i uskoro ćemo objaviti njegovu cijenu", dodao je Masuli ne navodeći druge potankosti.

Po imovinskoj kartici koju je predao kod stupanja na predsjedničku dužost 2005., Ahmadinedžad posjeduje stan od 155 kvadrata u skromnoj četvrti na istoku Teherana i bijeli peugeot 504 iz 1977. godine.

Vezane vijesti

Kina pozivas Iran na "fleksibilnost i pragmatičnost"

Kina pozivas Iran na "fleksibilnost i pragmatičnost"

Kineski predsjednik Hu Jintao pozvao je u petak svog iranskog kolegu Mahmuda Ahmadinedžada da bude "fleksibilan" i "pragmatičan" u pregovorima o… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika