22.11.2010. / 16:30

Autor: Boris Bilas

Pogledajte brutalni nasrtaj zbog kojeg je hokejaš Olimpije suspendiran do kraja sezone!

Zanimljivo kako je trener Salzburga Piere Paige nakon utakmice pozvao ligu da izbaci Hebara iz natjecanja, ali je najavio i mogućnost privatne tužbe protiv Slovenca zbog napada na njihovog igrača

Andrej HebarAndrej HebarHokejaš ljubljanske momčadi Tilia Olimpije Andrej Hebar suspendiran je do kraja sezone EBEL lige zbog grubog nasrtaja na igrača Red Bull Salzburga Kevina Puschnika na utakmici održanoj prošloga petka u austrijskom gradu. Osim što je suspendiran do kraja sezone Hebar neće moći pomoći svojoj momčadi niti u slučaju da Olimpija uđe u doigravanje .

Ovo je jedna od najtežih kazni u povijesti ove lige, ali kada se pogleda snimka s utakmice posve je jasno zbog čega je slovenski reprezentativac dobio ovako veliku suspenziju. Naime, deset minuta prije kraja utakmice Puschnik je dosta grubo naletio na Hebara koji je potom potpuno izgubio živce.

Mladog je Austrijanca prvo jakim udarcem palicom u vrat poslao na led, a nakon što je ovaj nepomično ležao licem okrenut prema ledu Hebar ga je još dva puta divljački s palicom udario u stražnji dio vrata. Upravo ovo posljednje bilo je presudno za vodstvo lige da Hebara suspendira do kraja sezone jer je Puschnik, kako kažu, mogao pretrpiti i ozbiljnije povrede koje su mogle biti i opasne po život.

Zanimljivo kako je trener Salzburga Pierre Pagé nakon utakmice pozvao ligu da izbaci Hebara iz natjecanja, ali je najavio i mogućnost privatne tužbe protiv Slovenca zbog napada na njihovog igrača.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika