23.11.2010. / 14:24

Autor: Nacional.hr

Geofoto postao zastupnik tvrtke e-Geos

e-GEOS je vodeća međunarodna tvrtka u geoprostornim rješenjima koja implementiraju širok asortiman proizvoda i usluga vezanih za promatranja Zemljine površine pomoću optičkih i radarskih satelita

Zvonko BiljeckiZvonko BiljeckiNedavnim potpisom ugovora o partnerstvu, zagrebačka tvrtka Geofoto kao vodeća europska tvrtka u domeni geodezije i geoinformatike, postala je ovlašteni zastupnik tvrtke e-GEOS na globalnoj razini. e-GEOS je vodeća međunarodna tvrtka u geoprostornim rješenjima koja implementiraju širok asortiman proizvoda i usluga vezanih za promatranja Zemljine površine pomoću optičkih i radarskih satelita.

Ovime je Geofoto proširio svoje aktivnosti i usluge na područje nabave i obrade satelita kao što su: GeoEye, IKONOS, QuickBird, WorldView 1 i 2, Cosmo-SkyMed, Landsat, ERS 1-2 SAR, ENVISAT ASAR, ALOS te Radarsat 1 i 2.

Kao članica Telespazio grupacije, e-GEOS je jedna od ključnih kompanija u europskom GMES programu (Globalno praćenje okoliša i sigurnosti), zajedničkoj inicijativi Europske komisije i Europske svemirske agencije.

Vezane vijesti

Geofoto preuzeo topografski informacijski sustav Venecije

Geofoto preuzeo topografski informacijski sustav Venecije

Predsjednik Uprave Geofota, Zvonko Biljecki potpisao je danas u Veneciji ugovor o suradnji na izradi topografskih karata i topografske baze podataka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika