23.11.2010. / 14:38

Autor: Hina

Kremlj priprema kostimirani novogodišnji bal - 'Back in the USSR'

Tijekom proslave, koju organiziraju dužnosnici ruskoga predsjedništva, održat će se karaoke i tombola, stoji u izvješću objavljenom na službenim stranicama državne uprave

Kremaljska administracija za svoje zaposlenike priprema novogodišnji bal i kostimiranu zabavu pod nazivom "Back in the USSR" (na engleskom), a glavni animator na zabavi bit će kostimirani dvojnik bivšega sovjetskog predsjednika Leonida Brežnjeva.

Bal će se održati na Staru godinu u negdašnjem sanatoriju Novje Gori, sjeveroistočno od Moskve, koji je danas dio luksuznog odmarališta pod kremaljskom upravom.

Na dočeku se očekuje 350 kostimiranih uzvanika, zaposlenih u kremaljskoj upravi. Naziv bala inspiriran je istoimenom pjesmom Beatlesa.

Tijekom proslave, koju organiziraju dužnosnici ruskoga predsjedništva, održat će se karaoke i tombola, stoji u izvješću objavljenom na službenim stranicama državne uprave.

Dvojnik bivšeg generalnog sekretara KP SSSR-a tijekom večeri obratit će se uzvanicima govorom po uzoru na one održavane tijekom sovjetskog razdoblja. Nazočne će zabavljati i dvojnica Ale Pugačove, ruska pjevačka diva, osobito popularna u sovjetskom razdoblju. Večer će biti upotpunjena vatrometom. Predsjednička uprava na tu kostimiranu zabavu namjerava potrošiti pola milijuna rubalja (oko 85.000 kuna).

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika