24.11.2010. / 11:59

Autor: Nacional.hr

Appleovi prijenosnici odsad dostupni u T-centrima

Iz HT-a najavljuju da će uskoro dostupni biti i iPod nano te iPod touch

Odsad MacBook možete nabaviti po povoljnijim cijenama u T-centrimaOdsad MacBook možete nabaviti po povoljnijim cijenama u T-centrimaHT svoju ponudu vrhunskih uređaja, od danas, proširuje Appleovim prijenosnim računalima MacBook Pro i MacBook White, a vrlo skoro i najlakšim prijenosnim računalom na svijetu, MacBook Air-om. Uz inovativna prijenosna računala, HT će svojim korisnicima ponuditi i popularne iPod touch te iPod nano uređaje kao i prigodnu dodatnu opremu.

HT kao prvi telekom partner Applea u Hrvatskoj korisnicima na jednom mjestu, i uz prikladne usluge, omogućuje širok izbor Appleovih proizvoda u skladu s njihovim potrebama. Također uz usluge Mobile Internet, Appleova prijenosna računala korisnici će moći nabaviti po povoljnim cijenama.

MacBook Pro će tako biti dostupan već od 7.098 kuna, MacBook White od 5.998, a MacBook Air od 7.898, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca u Mobile Internet 10GB tarifi. Glazbeni uređaj iPod nano bit će dostupan po 1.268 kuna, a iPod touch po 1.798 kuna.

Svi Appleovi prijenosnici u HT ponudi dolaze s 13“ zaslonom kao i USB stickom pomoću kojeg se korisnici mogu povezati na mobilni internet.

MacBook Pro, MacBook White i MacBook Air karakteriziraju, poznati, besprijekorni dizajn te iznimne tehničke karakteristike – briljantan zaslon, napredna grafika, iznimna brzina, primjerice prilikom pregledavanja fotografija ili filmova te dugotrajna baterija koja može izdržati i do 10 sati zahtjevnog rada. Uređaji dolaze s inovativnim trackpadom s mogućnošću mutitoucha.

HT će uređaje prvo ponuditi u T-Centrima u Zagrebu; Savska 32 i Vukovarska 23 te Osijeku; Kardinala A. Stepinca 8b i Zadru; Polačišće 2, a ubrzo i u Varaždinu, Rijeci, Puli, Splitu i Dubrovniku.

Vezane vijesti

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor informatičkog diva Apple, Tim Cook, odustao je od 75 milijuna dolara dividende od dionica kojima je tvrtka nagradila svoje zaposlenike,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika