24.11.2010. / 12:12

Autor: Hina

Putin oduševljen glumcem: Leonardo DiCaprio je čovjek i pol

Boeing koji je prevozio DiCapria iz New Yorka za Moskvu morao je hitno sletjeti ubrzo nakon uzlijetanja nakon požara na motoru. DiCaprio je smjesta nastavio put drugom letjelicom ali je ona morala sletjeti u Helsinkiju jer su mu se iscrpile rezerve goriva zbog neuobičajeno jakog vjetra tijekom leta

Leonardo DiCaprioLeonardo DiCaprioRuski premijer Vladimir Putin pohvalio je u utorak američkog glumca Leonarda DiCapria, ističući da je "čovjek i pol" jer je donirao milijun dolara za spas tigrova, te uspio doći na summit u Sankt Peterburg usprkos brojnih problema sa zrakoplovom.

"Želio bih vam zahvaliti što ste došli usprkos svim preprekama", kazao je Putin Leonardu DiCapriu na završnoj večeri summita posvećenog spašavanju tigrova.

Boeing koji je prevozio DiCapria iz New Yorka za Moskvu morao je hitno sletjeti ubrzo nakon uzlijetanja nakon požara na motoru. DiCaprio je smjesta nastavio put drugom letjelicom ali je ona morala sletjeti u Helsinkiju jer su mu se iscrpile rezerve goriva zbog neuobičajeno jakog vjetra tijekom leta.

"Osoba slabijih živaca rekla bi si da možda nema smisla dalje putovati. No gospodin DiCaprio nije takva osoba", rekao je Putin pozdravljajući hrabrost zvijezde "Titanica" i zahvalivši mu na doprinosu od milijun dolara za spas tigrova.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

registracija
8/7/10

Maroje, 24.11.10. 12:42

Super su mi obojica.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika