24.11.2010. / 13:45

Autor: Milan Pavlinović

Lambchop: Prvaci americane u kinu SC-a

Grupa će večeras svirati cjelokupni album "Is a Woman" iz 2002., tihu, laganu ploču s pjesmama temeljenim na klaviru i akustičnim instrumentima gdje je Wagner manje pjevač alternativnog countryja a više songwriter nježnih, ljubavnih balada

LambchopLambchopAmerički bend Lambchop večeras ponovno nastupa u kinu SC-a, u najvećem kinu u Zagrebu koje su prije šest godina potpuno rasprodali.

U sedamnaest godina jedini stalan član benda je pjevač i gitarist Kurt Wagner a u grupi ponekad nastupa i 14 članova. Lambchop ima 10 studijskih albuma s glazbenom mješavinom countryja, akustičnog rocka, jazza i soula. Glazbena internetska stranica Allmusic grupu je nazvala " jedinom kontinuirano briljantnom i unikatnom američkom grupom tijekom devedesetih".

Večeras će svirati njihov cjelokupni album "Is a Woman" iz 2002. Toj je tiha, lagana ploča s pjesmama temeljenim na klaviru i akustičnim instrumentima gdje je Wagner manje pjevač alternativnog countryja a više songwriter nježnih, ljubavnih balada koji je na tragu svojih uzora Barryja Whitea, Curtisa Mayfielda i Marvina Gayea. Zato neka se zagrebačka publika pripremi za lagani tempo koji bi neke mogao uljuljkati u glazbeni san.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika