24.11.2010. / 16:49

Autor: Nacional.hr

Kajin o imovini bivšeg premijera: 'Čudi me što si velikan poput Sanadera nije rezervirao arkade'

Temeljni problem je, kaže Kajin, u tome što je Sanader "stvorio jedan nakardni sustav u kojem nije bilo samo za njega nego i za njegove potpredsjednike , ministre, a i mnoge druge"

Damir Kajin (Foto: Robert Anić/PIXSELL)Damir Kajin (Foto: Robert Anić/PIXSELL)Imovinska kartica bivšeg hrvatskog premijera, a danas saborskog zastupnika danas je bila glavna tema razgovora hrvatskih parlamentaraca na Markovom trgu.

Između ostalih stanje Sanaderove imovine prokomentirao je i IDS-ovac Damir Kajin. Na pitanje je li ljubomoran na imovinsku karticu bivšeg premijera, Kajin je odgovorio protupitanjem:

"Zar ste vi očekivali da će gospodin Sanader sam sebe prijaviti Uskoku? Koliko je torbi donosio Barišić u HDZ, taj čovjek očigledno ima i premalo, a ne 'dovoljno' imovine", kaže Kajin koji je dodao koju i o grobnici koju u vlasništvu ima bivši šef HDZ-a.

"Što se tiče grobnog mjesta, mene čudi da jedan takav velikan nije za sebe rezervirao u najmanju ruku arkade!", komentar je IDS-ovog Damira Kajina na 'novitet' u Sanaderovoj imovinskoj kartici.

Temeljni problem je, kaže Kajin, u tome što je Sanader "stvorio jedan nakardni sustav u kojem nije bilo samo za njega nego i za njegove potpredsjednike , ministre, a i mnoge druge".

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika