24.11.2010. / 17:57

Autor: Nacional.hr

Sve veća popularnost Sarah Palin ne brine Baracka Obamu

Obama je u intervjuu rekao kako je svjestan njene popularnosti i kako ju poštuje, no trenutno provodi vrijeme trudeći se biti što bolji predsjednik

Barack ObamaBarack ObamaSve veća popularnost, bivše guvernerice Alaske, Sarah Palin među republikancima ne zabrinjava predsjednika SAD-a Baracka Obamu, prenosi BBC.

Predsjednikova demokratska stranka na izborima nakon prve polovine njegovog mandata izgubila je većinu u Zastupničkom domu, a i u Senatu se smanjio broj demokratskih zastupnika s čime su se smanjile i šanse za provođenje Obaminog zakonodavnog programa.

Sarah Palin koja trenutno promovira svoju knjigu diljem SAD-a, izjavila je kako bi mogla pobijediti Obamu na predsjedničkim izborima 2012. godine.

Obama je u intervjuu rekao kako je svjestan njene popularnosti i kako ju poštuje, no trenutno provodi vrijeme trudeći se biti što bolji predsjednik.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika