25.11.2010. / 07:18

Autor: Hina

Argentina: Uhićen otac koji je sa kćeri imao desetero djece

Šezdesetdvogodišnji muškarac uhićen je u ruralnom području u argentinskoj pokrajini Santa Feu zbog toga što je 30 godina silovao svoju kćer s kojom je imao desetero djece, priopćio je u srijedu sudac zadužen za taj predmet.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaŠezdesetdvogodišnji muškarac uhićen je u ruralnom području u argentinskoj pokrajini Santa Feu zbog toga što je 30 godina silovao svoju kćer s kojom je imao desetero djece, priopćio je u srijedu sudac zadužen za taj predmet.

"Optuženik je zanijekao djelo, ali su DNK testovi potvrdili očinstvo", rekao je sudac Virgilio Palud.

Optužen je za "opetovanu spolnu zloporabu i incest", za što može dobiti "najviše 20 godina zatvora", dodaje sudac.

Kći, kojoj su 43 godine, tvrdi da je od svoje 13. godine silovana u svome domu u Nicanor Molinasu, selu s dvije tisuće stanovnika, 600 km sjeverno od Buenos Airesa.

Jedno od djece je umrlo. Najstarijemu je 27 godina, a najmlađem 7, rekla je njihova majka. Samo je najstariji znao da mu je djed ujedno i otac.

Druga kći optuženog također tvrdi da ju je otac silovao više puta, rekao je sudac koji ističe da "u Reconquisti (mjesto pokraj Nicanor Molinasa) i na sjeveru Santa Fea incest nije neobična pojava".

Mlada žena je isto zatrudnjela, ali je pobacila i pobjegla iz obiteljske kuće.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika