25.11.2010. / 11:50

Autor: Andrea Belin

Sandra Bullock razmišlja o proširenju obitelji: Želi posvojiti djevojčicu

Nakon što je početkom godine udomila tada tri i pol mjeseca starog dječaka Louisa, ovogodišnja dobitnica Oscara razmišlja i o posvojenju djevojčice

Sandra Bullock Sandra Bullock Hollywoodska glumica Sandra Bullock i njezin sada već bivši suprug Jesse James su početkom ove godine posvojili tada tri i pol mjeseca starog dječaka Louisa, a kako javljaju američki mediji, ovogodišnja dobitnica Oscara razmišlja i o posvojenju djevojčice.

'Sandra Bullock želi kćer. Oduvijek sanja kako će s njom odlaziti u shopping', kazao je neimenovani izvor blizak glumici za magazin Star.

Glumica je navodno veća započela proces posvojenja, a odakle je djevojčica koju želi udomiti još uvijek nije poznato.

Podsjetimo, glumica se od Jeeseja Jamesa razvela u lipnju nakon pet godina braka. Par se rastao zbog Jamesovih izleta izvan bračne postelje. Za suprugov preljub, ovogodišnja dobitnica Oscara je saznala nekoliko dana nakon dodjele ove prestižne nagrade, kada je o tome progovorila manekenka Michelle McGee.

Vezane vijesti

Sandra Bullock donirala milijun dolara žrtvama u Japanu

Sandra Bullock donirala milijun dolara žrtvama u Japanu

Američka glumica Sandra Bullock donirala je milijun dolara žrtvama potresa i tsunamija u Japanu, objavio je u četvrtak američki Crveni križ.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika