25.11.2010. / 12:52

Autor: Hina

Sibir: Srušio se helikopter, sedam mrtvih

Mi-8 se zapalio pri slijetanju na područje Krapivinskoga blizu grada Tare, a potom je eksplodirao. Sedam putnika je poginulo, a tri člana posade su ozlijeđena i hospitalizirana, objavio je isti izvor

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHelikopter tipa Mi-8 s deset putnika i članova posade srušio se u četvrtak u području zapadnog Sibira u regiji Omsk, pri čemu je poginulo sedam osoba, stoji u priopćenju istražnoga povjerenstva ruskog tužiteljstva.

Mi-8 se zapalio pri slijetanju na područje Krapivinskoga blizu grada Tare, a potom je eksplodirao. Sedam putnika je poginulo, a tri člana posade su ozlijeđena i hospitalizirana, objavio je isti izvor.

Glasnogovornik lokalne podružnice ministarstva za izvanredna stanja, čije priopćenje prenosi agencija RIA Novosti, Mi-8 je letio iz Kištovke u Novosibirsku prema Krapivinskomu, gdje se nalaze naftna nalazišta tvrtke Gazpromneft.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika