25.11.2010. / 12:01

Autor: Nacional.hr

Lucijana Jerković postala nova direktorica komunikacijskog konzaltinga Grayling Hrvatska

Prije nego se pridružila Graylingu, Lucijana je gotovo 12 godina radila u Plivi, a jedno od posljednjih zaduženja obuhvaćalo je upravljanje europskim uredom za korporativno komuniciranje

Lucijana JerkovićLucijana JerkovićLucijana Jerković postala je nova direktorica Graylinga u Hrvatskoj, gdje će biti zadužena za razvoj poslovanja i širenje baze klijenata te će tako nastaviti izgrađivati poziciju Graylinga kao prvog izbora za internacionalne i regionalne kompanije na hrvatskom i regionalnom tržištu.

Lucijana Jerković ima preko 12 godina iskustva s fokusom na korporativno komuniciranje i business development te jedina u Hrvatskoj posjeduje ABC akreditaciju (IABC Accredited Business Communicator). U posljednje tri godine bila je uključena u upravljanje komunikacijama tijekom akvizicije, što je uključivalo interno komuniciranje, strateško planiranje i implementaciju aktivnosti na nizu europskih tržišta. Također, ima bogato iskustvo na području digitalnih projekata, s obzirom da je vodila ogromnu implementaciju digitalnog komuniciranja za internu i eksternu publiku.

Nataša Trslić Štambak, regionalna direktorica Graylinga za Jugoistočnu Europu izjavila je: „Lucijana ima snažni profesionalni background u korporativnom komuniciranju te iskustvo rada u velikim multinacionalnim kompanijama koje će dodatno nadopuniti naše timsko iskustvo i ojačati poziciju na hrvatskom tržištu."

Lucijana Jerković, nova direktorica hrvatskog ureda Graylinga rekla je: „Izuzetno mi je drago što sam se pridružila Graylingu koji mi nudi jedinstvenu priliku da kombinacijom internacionalne mreže Graylinga, mog profesionalnog iskustva i stručnog znanja hrvatskog tima dalje nastavim razvijati poslovanje te pružati vrhunske PR usluge našim klijentima."

Zagrebački ured Graylinga osnovan je 2001. godine nakon širenja nekoliko naših pan-regionalnih klijenata na hrvatsko tržište. Nudeći internacionalni pristup prilagođen specifičnim zahtjevima lokalnog tržišta, Grayling je postigao značajan rast u posljednjih devet godina i pozicionirao se u vrhu hrvatskog PR sektora.

Prije nego se pridružila Graylingu, Lucijana je gotovo 12 godina radila u Plivi, a jedno od posljednjih zaduženja obuhvaćalo je upravljanje europskim uredom za korporativno komuniciranje. Lucijana je nastavila upravljati internom komunikacijom i integracijom za kompaniju Teva Europe, nakon što je ova kompanija preuzela Barr. Nedavno, Lucijana je kratko razdoblje provela u Sandozu u Njemačkoj na funkciji globalne voditeljice komunikacija odgovorne za CSR, društvene mreže te za Diversity & Inclusion.

Vezane vijesti

Grayling komunikacijski partner New Yorkera u Hrvatskoj

Grayling komunikacijski partner New Yorkera u Hrvatskoj

Prvim svečanim druženjem New Yorkera s modnim urednicima i novinarima u Hrvatskoj - održanim krajem 2010. godine, okrunjen je početak suradnje New… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika