25.11.2010. / 19:14

Autor: Hina

Britanski ministar za Europu pozdravio korake koje poduzimaju Josipović i Tadić

"Pozdravljam korake koje poduzimaju hrvatski predsjednik Josipović i srbijanski predsjednik Tadić za poboljšanje odnosa između dviju zemalja", rekao je Lidington

Britanski ministar za Europu David Lidington pozdravio je korake koje poduzimaju hrvatski i srbijanski predsjednik Ivo Josipović i Boris Tadić za poboljšanje odnosa između dviju zemalja, priopćilo je u četvrtak britansko veleposlanstvo u Zagrebu.

"Pozdravljam korake koje poduzimaju hrvatski predsjednik Josipović i srbijanski predsjednik Tadić za poboljšanje odnosa između dviju zemalja", rekao je Lidington.

Tadićev službeni posjet Hrvatskoj, koji je slijedio nakon nedavnog posjeta Vukovaru dvojice predsjednika, "znak je da su oba čelnika i dalje predana teškom putu, ali putu okrenutom budućnosti, na koji su dvije zemlje, njihove vlade, institucije i narodi krenuli", ističe Lidington.

Također je rekao da sa zadovoljstvom očekuje stalni napredak odnosa između Hrvatske i Srbije u rješavanju spornih pitanja istaknuvši da je to u interesu svih, stoji u priopćenju.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
28/4/10

Zvonko, 25.11.10. 20:30

Draga nacijo, ako vama nije do sada bilo jasno, onda ni neće. Ako britanac hvali određenu politiku na ovim prostorima onda znaš da ta politika nije u našem interesu. To se prepoznalo stotinu puta u zadnjih samo 20 godina. Prije 13 godina su tražili da Srbiji prepustimo dio Baranje i Srijema. Hehe


registracija
8/7/10

Maroje, 26.11.10. 08:33

Slažem se u potpunosti sa gosp. Zvonkom. Čim su britanci rekli da je to dobro za nas, bježi od toga ko đavo od križa. Uvijek su bili protiv nas u svemu.


registracija
20/8/10

McCoy, 26.11.10. 09:00

Teorija vam je bez veze. To isto ce reci i vise od 90% Srba...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika