26.11.2010. / 10:47

Autor: Hina

Pretučen i opljačkan Bernie Ecclestone: Ostao bez nakita vrijednog 200.000 funti

Milijardera Ecclestonea napala su četvorica muškarca kada je stigao pred svoj ured sa svojom djevojkom, Brazilkom Fabianom Flosi

Bernie EcclestoneBernie EcclestoneVlasnik Formule jedan Bernie Ecclestone zadobio je ozljede glave kada su ga u srijedu u Londonu napali lopovi i ukrali mu nakit vrijedan oko 200.000 funti, javlja u petak britanski tisak.

Bernie Ecclestone (80) opljačkan je ispred sjedišta svog poslovnog carstva Formula One Holding, u Knightsbridgeu u središtu Londona, objavio je Scotland Yard.

Milijardera Ecclestonea napala su četvorica muškarca kada je stigao pred svoj ured sa svojom djevojkom, Brazilkom Fabianom Flosi.

"Policija je pozvana u srijedu oko 22,30 sati zbog izvještaja o napadu i pljački muškarca i žene", kazao je glasnogovornik Scotland Yarda.

"Muškarac je prebačen u londonsku bolnicu zbog lakše ozljede glave, te je nakon obrade pušten. Nema izvještaja o drugim ozljedama", dodao je te rekao da policija istražuje ovaj incident ali za sada nitko nije uhićen.

Glasnogovornik je također kazao da je ukradena "određena količina nakita".

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
26/11/10

Globetrotter, 26.11.10. 21:16

Rugao se Jensenu kad su njemu ukrali auto i govorio nes ti. nista osobito, to se samo dogadja losim osobama, a dobrim nikako. Et ti sad


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika