26.11.2010. / 11:13

Autor: Totalsport

Murray: Želim Nadala u polufinalu

Da želi igrati protiv Nadala kazao je Murray nakon pobjede koja mu je osigurala drugo mjesto skupine B iza Rogera Federera i tako omogućila plasman u polufinale završnog turnira osmorice najboljih po prvi put nakon 2008.

Andy MurrayAndy MurrayNakon što je pobjedom nad Davidom Ferrerom (6-2, 6-2) osigurao plasman u polufinale ATP Finalsa, najbolji britanski tenisač Andy Murray odmah je najavio protiv koga bi ondje želio igrati...

- Volio bih igrati protiv Rafe (Nadala). Uvijek sam volio igrati protiv njega i siguran sam da bi to bio dobar meč za gledati - rekao je Murray nakon pobjede koja mu je osigurala drugo mjesto skupine B iza Rogera Federera i tako omogućila plasman u polufinale završnog turnira osmorice najboljih po prvi put nakon 2008. (poraz od Davidenka).

Murrayju je za plasman u polufinale bio dovoljan i osvojeni set protiv Ferrera, a u meč je loše startao, s izgubljena dva prva gema.

- Bio sam malo nervozan. Znao sam prije meča da mi je dovoljan samo jedan set za prolaz, dok je Davidu trebala uvjerljiva pobjeda. Zato mi je to bila malo čudna situacija. On je krenuo bolje, ali ja sam se dobro vratio u meč. Sjajan je osjećaj kvalificirati se u polufinale. Ovdje su organizirali nevjerojatan turnir, sigurno je jedan od najboljih za igrati. Svaki meč igra se pred skoro krcatom dvoranom - zaključio je Britanac, koji protiv najboljeg tenisača svijeta kojeg si je poželio za protivnika u polufinalu ima negativan omjer pobjeda i poraza 4-8.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika