26.11.2010. / 12:51

Autor: Hina

Trudnica preživjela 24 uboda nožem i ranjavanje iz vatrenog oružja

Glavni inspektor Samuel Pagdilao izvijestio je kako su dvojica osumnjičenih policajaca privedena, a za još dvojicom njihovih kolega umiješanih u ilegalne poslove potraga još traje

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaTrudnica (22) s Filipina preživjela je 24 uboda nožem i ranjavanje iz vatrenog oružja u napadu što su ga navodno počinila dvojica policajaca osumnjičena za krađu i iznuđivanje, izvijestila je u petak policija.

Grace Capistrano svjedokinja je u sudskom procesu koji se vodi protiv dvojice policajaca osumnjičenih za krađu i iznuđivanje, rekao je šef regionalne policije. Glavni inspektor Samuel Pagdilao izvijestio je kako su dvojica osumnjičenih policajaca privedena, a za još dvojicom njihovih kolega umiješanih u ilegalne poslove potraga još traje.

Capistrano je istražiteljima ispričala kako su je u utorak četvorica osumnjičenih otela iz njezina doma u gradiću Angono, 30-ak km od Manile. Vezali su joj ruke i usta te joj potom zadali više uboda nožem po različitim dijelovima tijela, pucali u nogu, a potom je gurnuli u jarak uz cestu pretpostavljajući da je već mrtva.

No mlada trudnica uspjela je dopuzati do ceste, gdje ju je zamijetio vozač kamiona i odmah odvezao u policijsku postaju, a potom je prebačena u bolnicu na liječenje. Pravo je čudo da su i ona i nerođeno dijete preživjeli ovakvo mučenje, komentirali su liječnici.

Vezane vijesti

Norvežani pozvani na "sex hour" uz kondom

Norvežani pozvani na "sex hour" uz kondom

Norveška neprofitna organizacija za zdravstveno i spolno obrazovanje RFSU pozvala je Norvežane na "sex hour" u četvrtak navečer s partnericom ili… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika