26.11.2010. / 14:07

Autor: Hina

Mesić: Još nisam odlučio hoću li se kandidirati za zagrebačkog gradonačelnika

"Tu bi bile potrebne malo dublje analize, a na kraju ovisi i o mojoj odluci. Za sada to nisam odlučio", rekao je Mesić na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić rekao je danas kako još nije odlučio hoće li se kandidirati za gradonačelnika Grada Zagreba.

"Tu bi bile potrebne malo dublje analize, a na kraju ovisi i o mojoj odluci. Za sada to nisam odlučio", rekao je Mesić na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti (FPZ) nakon skupa "Parlamentarni izbori u Hrvatskoj" odgovarajući na novinarski upit je li se odlučio kandidirati za gradonačelnika Zagreba. Dodao je kako mu to predlažu većinom nezavisni ljudi, koji sada nisu direktno u politici, a ima nekih koji su i bili. "Uglavnom radi se o različitim kategorijama ljudi", kazao je Mesić.

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić sinoć je u razgovoru za Dnevnik Nove TV izjavio kako mu je "nekoliko grupa" predložilo da se kandidira za gradonačelnika Zagreba i napomenuo kako "u politici ništa nije isključeno".

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
31/12/09

ultramaratonac, 26.11.10. 15:20

Nemoj Stipe, biti ćemo fini i poslušni. Dosta više s podgrijanim njuškama, čim se viš ne pitaju, misle propast će Hrvatska bez njih.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika