26.11.2010. / 22:06

Autor: Totalsport

Redknapp: Možemo do naslova u Ligi prvaka

Najnovija optimistična izjava menadžera Spursa dolazi tjedan dana nakon što je izjavio da njegovi momci mogu do titule u Premiershipu.

Harry RedknappHarry RedknappUsprkos činjenici da je Tottenham jedina "rookie" momčad koja je zasad, kolo prije kraja natjecanja u skupinama u nogometnoj Ligi prvaka osigurala nokaut-fazu natjecanja, menadžer Spursa Harry Redknapp kaže da su njegovi momci čak sposobni i otići do kraja...

- Znam da će me svi citirati kada ovo kažem ali možemo osvojiti Ligu prvaka. Mislim da su Barcelona i Real Madrid u ovom trenutku apsolutno nevjerojatni. Mislim da će svatko tko njih pobijedi daleko dogurati. Chelsea i Manchester United za mene su i dalje dvije najjače momčadi u Engleskoj. Ali nikad se ne zna. Nije nemoguće da mi osvojimo. Sve je moguće, zar ne? Možda nije vjerojatno, ali nije nemoguće - prenose Redknappove izjave engleski mediji.

Najnovija optimistična izjava menadžera Spursa dolazi tjedan dana nakon što je izjavio da njegovi momci mogu do titule u Premiershipu. Tada je povod očigledno bio preokret u gradskom derbiju s Arsenalom (od 0-2 na poluvremenu, do pobjede 3-2), a najnoviju je izjavu dao hladne glave dva dana nakon visoke pobjede nad Werderom (3-0) u Ligi prvaka i osiguranja plasmana u drugi krug.

Komentirao je Redknapp i istragu UEFA-e protiv Josea Mourinha i četvorice Realovih igrača zbog optužbe za "namjerno" dobivene žute kartone.

- Ako je tako zaista bilo, ako je trener igračima rekao da to namjerno učine, a ne kažem da je, onda je to opasna situacija. Nitko ne želi takvo što u svlačionici. Ne želite da igrači mogu pokazivat prstom prema vama jer ste učinili nešto što nikako nije u redu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika