27.11.2010. / 10:03

Autor: Hina

EBEL liga: Medveščak slavio nakon kaznenih udaraca

Hokejaši Medveščaka napokon su prekinuli crnu seriju. Nakon šest uzastopnih poraza 'medvjedi' su večeras u Ledenoj dvorani Doma sportova pobijedili Black Wings Linz 3:2 (1:2, 0:0, 1:0, 1:0) nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca.

Medveščak je slavio nakon kaznenih udaracaMedveščak je slavio nakon kaznenih udaracaHokejaši Medveščaka napokon su prekinuli crnu seriju. Nakon šest uzastopnih poraza 'medvjedi' su večeras u Ledenoj dvorani Doma sportova pobijedili Black Wings Linz 3:2 (1:2, 0:0, 1:0, 1:0) nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca.

Medveščak se mučio protiv najslabije momčadi lige koja je u dosadašnjem dijelu sezone upisala čak 15 poraza. Gosti su vodili 1:0 i 2:1 golovima Justina Kellera (9) i Franklina MacDonalda (19), no Medveščak se oba puta vratio, a strijelci su bili Jonathan Filewich (12) i Ryan Kinasewich (58). Kinasewich je postigao pogodak i iz kaznenog udarca postavši tako junak utakmice. Za hrvatsku momčad večeras je debitirao 35-godišnji Jamie Rivers, bivši igrač NHL momčadi Detroit, Phoenix, Boston, St. Louis i New York Islanders.

Bila je to deveta pobjeda Medveščaka uz 13 poraza i hrvatska momčad trenutačno drži peto mjesto na ljestvici. U vodstvu je Klagenrfurt, dok je Linz i dalje na začelju.

Vezane vijesti

Alex Leavitt pojačao Medveščak

Alex Leavitt pojačao Medveščak

Vodstvo KHL Medveščaka je nakon braniča Dennisa Bozica u brlog zagrebačkih "medvjeda" odlučilo dovesti i vrhunskog napadača. Tako će u EBEL sezoni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika