27.11.2010. / 13:03

Autor: Totalsport

Maradona Mourinhu uzvratio komplimentima

Njegovu sposobnost vođenja momčadi morate obožavati. Način na koji je vodio Chelsea, Inter i sada Real briljantan je - rekao je Maradona

Diego MaradonaDiego MaradonaDiego Armando Maradona, nekada najbolji svjetski nogometaš i bivši izbornik Argentine, trenutačno se nalazi u Londonu gdje prati svaki poen na ATP Finalsu, završnom teniskom turniru godine...

Inače, već je desetak dana na proputovanju po Europi, a podsjetimo da je prošlog tjedna boravio u Madridu, te taj trenutak iskoristio za dolazak u odaje Real Madrida. Posjetio je trening Realovih nogometaša i ondje kratko porazgovarao sa zvijezdama Cristianom Ronaldom i Ikerom Casillasom, a podružio se i s trenerom Joseom Mourinhom kojeg jako cijeni.

Da je uvažavanje uzajamno potvrdio je i sam Mourinho koji je Maradoni potpisao Realov dres sa svojim imenom uz posvetu: "Neugodno mi je potpisati dres za Don Diega! Ti si broj jedan. Obožavam te!

Ovog tjedna je, pak, Maradona u razgovoru za portugalski Sic Noticas najviše razgovarao o Mourinhu i gratulirao mu u svakoj riječi.

- Njegovu sposobnost vođenja momčadi morate obožavati. Način na koji je vodio Chelsea, Inter i sada Real briljantan je - rekao je Maradona i nastavio:

- Gledam svaku utakmicu Reala samo zbog Mourinha. Vrlo brzo je klub pod njim počeo igrati kako Mourinho želi, ali kako želi i svaki navijač Reala. Najbolji je! - ustvrdio je Maradona.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika