27.11.2010. / 13:31

Autor: Totalsport

Navijači Cavaliersa plaćaju rekordan iznos da bi vidjeli Jamesa

Da bi vidjeli igrača kojeg su zamrzili nakon što su ga godinama obožavali domaći će navijači morati skupo platiti

LeBron JamesLeBron JamesU Cleveland Cavaliersima zarađuju na LeBronu Jamesu i nakon što ih je napustio: podigli su cijene ulaznica za prvo gostovanje bivšeg im košarkaša u njihovoj dvorani u nebo...

Sljedećeg petka momčad Miami Heata dolazi u goste Cleveland Cavaliersima. U Quicken Loans Areni prvi će put sa svojom novom momčadi gostovati 26-godišnji krilni košarkaš, koji je ljetos napustio klub čiji je dres nosio sedam sezona.

Da bi vidjeli igrača kojeg su zamrzili nakon što su ga godinama obožavali domaći će navijači morati skupo platiti. Prema trenutačnim podacima o prodaji jednokratnih ulaznica za taj dvoboj, prosječna je cijena ulaznice 234$, što ispada uvjerljivo najskuplja cijena ulaznice za utakmicu osnovnog dijela NBA sezone u povijesti klivlendskog kluba.

Dosad je najskuplja ulaznica za domaću utakmicu Cavaliersa bila ona iz siječnja ove godine, kada su Cavaliersi predvođeni LeBronom dočekali LA Lakerse. Prosječna je cijena tada bila 202$.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika