28.11.2010. / 13:08

Autor: Totalsport

Ronaldo: Mourinho neće biti lijepo dočekan

Znamo važnost utakmice, ali optimistično ćemo u njoj tragati za pobjedom, rekao je Ronaldo

Jose MourinhoJose Mourinho- Pobjeda u "el clasicu" mogla bi biti odlučujuća za naslov, no takvo je što nemoguće tvrditi. Ono što je jasno jest to da ćemo mi u toj utakmici ići na pobjedu - najavio je najzanimljiviji ogled španjolskog nogometnog prvenstva Realov Portugalac Cristiano Ronaldo...

- Znamo važnost utakmice, ali optimistično ćemo u njoj tragati za pobjedom. Hoće li ona biti odlučujuća za osvajanje Primere znat ćemo na kraju sezone.

- Ulog je velik, a mi puni samopouzdanja budući da ove sezone još nismo poraženi. Jaki smo, trebali bismo doći do dobrog rezultata.

- Kakav će doček navijači prirediti Joseu Mourinhu? Sigurno je da nakon onoga što se dogodilo u polufinalu Lige prvaka, kada je bio u Interu, neće biti lijep. Nas to ne brine. Koncentrirani smo i ne zanima nas ništa što se događa izvan terena. Igramo dobro, kao i Barcelona, i jedino što je u ovoj utakmici važno je stići do tri boda - zaključio je strijelac 14 ligaških golova ove sezone.

"El clasico" se igra u ponedjeljak na stadionu Camp Nou. Riječ je o srazu 13. ligaškog kola.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika