28.11.2010. / 21:53

Autor: Hina

EBEL liga: Olimpija - Medveščak 1:2

U susretu 23. kola EBEL lige zu hokeju na ledu Medveščak je u Ljubljani u dvorani Tivoli pred 2.500 gledatelja pobijedio Olimpiju 2:1 (0:0, 2:0, 0:1).

Medveščak je pobijedio OlimpijuMedveščak je pobijedio OlimpijuU susretu 23. kola EBEL lige zu hokeju na ledu Medveščak je u Ljubljani u dvorani Tivoli pred 2.500 gledatelja pobijedio Olimpiju 2:1 (0:0, 2:0, 0:1).

Nakon prve trećine bez golova Medveščak je poveo u 21. minuti golom Ryana Kinasewicha na asistenciju Jamiea Riversa i Franka Banhama, a potom je Jonathan Filewich u 35. minuti na asistenciju Thomasa Guidarellija povećao na 2:0. Olimpija je u 44. minuti smanjila rezultat golom Burkea Henrya, a potom svim silama krenula po izjednačenje, međutim zagrebačka momčad je uspjela zadržati gol viška.

Bila je to treća utakmica 'zmajčeka' i 'medvjeda' ove sezone i druga pobjeda Medveščaka, a zanimljivo sve tri pobjede su momčadi ostvarile na gostovanjima.

Medveščak nakon 23 utakmice ima 10 pobjeda i 13 poraza i nalazi se na petom mjestu ljestvice sa 24 boda. U vodstvu je Klagenfurt sa 42 boda.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika