29.11.2010. / 11:40

Autor: Hina

Video: U sjećanje na legendu - preminuo glumac Leslie Nielsen

Rodom Kanađanin, Nielsen je započeo karijeru na televiziji 1950-ih, a kasnije je imao uspjeha u TV serijama kao što su "Bonanza" i filmovima, kao što je "Posejdonova avantura" iz 1972

Leslie Nielsen (Foto: Reuters)Leslie Nielsen (Foto: Reuters)Američki filmski i televizijski glumac Leslie Nielsen, najpoznatiji po ulogama u komedijama "Airplane" i "The Naked Gun" umro je u nedjelju u dobi od 84 godine.

Nielsen je umro u svom domu kraj Fort Lauderdalea, na Floridi, od posljedica komplikacija upale pluća, potvrdio je njegov agent za časopis People, u online izdanju.

Glumac je bio hospitaliziran gotovo dva tjedna a umro je okružen svojom "lijepom ženom i prijateljima", navodi se u izvješću.

"U zadnjih 48 sati, infekcija je postala prejaka. On je samo je zaspao i umro", izjavio je njegov nećak Doug Nielsen.

Rodom Kanađanin, Nielsen je započeo karijeru na televiziji 1950-ih, a kasnije je imao uspjeha u TV serijama kao što su "Bonanza" i filmovima, kao što je "Posejdonova avantura" iz 1972.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika