29.11.2010. / 16:04

Autor: Andrea Belin

Dvostruko slavlje: Mariah Carey će roditi blizance?

Da će roditi blizance, pjevačica je navodno dala nasluiti svojedobno u jednom intervjuu kada je izjavila kako očekuje 'njih'

Mariah CareyMariah CareyTočno prije mjesec dana, američka pjevačica Mariah Carey obznanila je sretnu vijest o trudnoći, a trideset dana kasnije mediji su se raspisali kako ona i suprug Nick Cannon očekuju blizance.

Da će roditi blizance, pjevačica je navodno dala nasluiti svojedobno u jednom intervjuu kada je izjavila kako očekuje 'njih'.

Podsjetimo, "da, istina je. Još je rano, rođenje djeteta očekujemo u proljeće", rekla je dobitnica nagrada Grammy prije mjesec dana. Također je priznala da je imala spontani pobačaj nedugo nakon što se udala za Cannona 2008. godine.

Inače, u 20-godišnjoj pjevačkoj karijeri Mariah Carey prodala je više od 200 milijuna albuma, a 18 puta njezina je pjesma bila prva na popisu najslušanijih u Sjedinjenim Državama.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika