Objavljeno u Nacionalu br. 785, 2010-11-30

Autor: Kristina Gaćarić

Plišo predstavio vino Menegaetti iz 2006.

Vina Menegaetti spadaju u viši cjenovni razred te je Miroslav Plišo najavio skori izlazak na tržište s mladim i jeftinijim vinom

MIROSLAV PLIŠO sa
svojim novim vinom iz 2006.MIROSLAV PLIŠO sa svojim novim vinom iz 2006.Miroslav Plišo, odvjetnik, vinogradar i maslinar, u svojoj Stanciji Menegaetti u Istri prošli tjedan predstavio je Menegaetti crveno vino iz 2006. godine te pokazao novi podrum opremljen suvremenom tehnologijom za proizvodnju vina. “Menegaetti crveno vino iz 2006. godine, koja je bila iznimna godina za kvalitetu grožđa, držali smo dvije i pol godine u hrastovim bačvama i nakon toga godinu i pol u boci.

To je jedan od rijetkih slučajeva da vino tako dugo leži u hrastovim bačvama, a tek poslije u boci kako bi došlo do svoje pune zrelosti”, objasnio je Plišo i za sljedeću godinu najavio plasman nove vinske etikete iz svog podruma na hrvatsko tržište.

“U našem novom podrumu proizveli smo nove sorte, a 2011. godine izaći ćemo na tržište s jednim mladim vinom koje će biti namijenjeno širem krugu potrošača, s obzirom na cijenu, pri čemu kvaliteta neće biti zanemarena. Do sada smo bili orijentirani na ozbiljne poznavatelje vina i kupce dubljeg džepa. Ovom novom ponudom okrenut ćemo se široj publici", najavio je Plišo.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika