30.11.2010. / 10:50

Autor: Totalsport

Najgora engleska momčad' poražena s 22-0, ukupna gol-razlika 2-227

Dobra vijest za Madron FC je ta što nisu najslabija momčad lige. Naime, Stormu su oduzeta tri boda jer se nisu pojavili na utakmici, pa uz devet odigranih susreta imaju negativnu brojku u bodovima. I oni su bez pobjede

Reći da Madron FC nije baš dobro ušao u sezonu Cornwall's Mining lige bilo bi veliko ublažavanje situacije u klubu čiji menadžer Alan Davenport svoju momčad zove vjerojatno najslabijom u engleskom nogometu...

Sastav iz Cornish Villagea izgubio je svih svojih jedanaest utakmica i to s gotovo nepojmljivom razlikom golova 2-227.

Prošle sezone klub je promoviran iz divizije dva Mining lige nakon čega je uslijedio egzodus igrača, a promijenio se i menadžer koji vodi igrače bez prave nogometne potkovanosti. Među njima ima onih sakupljenih iz lokalnih kafića i studenata, a na zajedničko fotografiranje, vjerojatno zbog srama da ih se povezuje s klubom, došlo je njih osmero.

Mining liga sa sjedištem u Cornwallu ima tri divizije. Najbolja je zapravo u rangu trinaeste lige engleskog nogometa.

U subotu je momčad poražena od St. Buryana sa "samo" 22-0. Ovo "samo" odnosi se na primjer iz kola ranije kada se pojavilo tek sedam igrača, ali ne i golman kluba, pa je od Illogana upisan poraz 55-0.

- Teško je bez golmana. Jedan od mojih momaka išao ga je zamijeniti i dao je sve od sebe. Znam da nam se svi smiju, ali mi svoju borbu nastavljamo - kazao je 68-godišnji menadžer momčadi i dodao:

- Igrat ćemo svaku utakmicu do kraja sezone, nemamo se namjere predavati. Neki od mojih igrača nisu baš briljantni, ali se raduju igranju. U drugim klubovima to ne bi mogli. Ma, lijepo od njih što uopće dolaze na utakmice, jer najlakše bi bilo odustati.

Dobra vijest za Madron FC je ta što nisu najslabija momčad lige. Naime, Stormu su oduzeta tri boda jer se nisu pojavili na utakmici, pa uz devet odigranih susreta imaju negativnu brojku u bodovima. I oni su bez pobjede.

Mark Watters, menadžer vodeće momčadi lige Illogana, suosjeća s klubom u problemima.

- Nismo uživali u 55-0 pobjedi. Za sedmoricu igrača Madrona nemam ništa drugo osim divljenja, ali činjenica je da ovaj rezultat od lige čini sprdnju.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika