30.11.2010. / 10:53

Autor: Hina

Madonna u Meksiku otvorila svoj prvi fitness centar

Pop zvijezdu, koju su dočekali brojni fanovi, primio je gradonačelnik Mexica Marcelo Ebrard, ispred dvokatnice u elitnoj četvrti glavnog grada u kojoj se njezin klub proteže na 3.200 četvornih metara

MadonnaMadonnaAmerička pop pjevačica Madonna otvorila je u ponedjeljak u Ciudad de Mexicu svoju prvu fitness dvoranu iz lanca sportskih klubova "Hard Candy Fitness", javlja AFP.

Pop zvijezdu, koju su dočekali brojni fanovi, primio je gradonačelnik Mexica Marcelo Ebrard, ispred dvokatnice u elitnoj četvrti glavnog grada u kojoj se njezin klub proteže na 3.200 četvornih metara.

Svečanom otvaranju nazočilo je 700 uzvanika. Prostorije kluba su ukrašene Madonninim velikim fotografijama, a slogan kuće "Harder is better" ispisan je ogromnim slovima na zidu preko puta niza sprava za trbušne mišiće.

Madonna i njezini partneri iz kalifornijske tvrtke New Evolution Ventures (NEV) najavili su u priopćenju objavljenom prije otvaranja u Ciudad de Mexicu da će otvoriti slične klubove u još deset gradova u Europi, Aziji i Južnoj Americi.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika