30.11.2010. / 14:54

Autor: Totalsport

Španjolski mediji poručili Mourinhu: Medalje iz drugih bitki ovdje se ne broje

"Lavina golova poslužila je da se raščisti jedna stvar: Madrid i Mourinho, od kada je stigao, nisu ništa još osvojili. Medalje iz drugih bitki ovdje se ne broje", dodaje AS podsjećajući na uspjeh portugaskog stručnjaka u domovini, Engleskoj i Italiji

Jose MourinhoJose MourinhoMediji diljem španjolske složni su u ocjeni da je viđeno u ponedjeljak na stadionu Camp Nou bila jednosmjerna ulica koje je vodila u pobjedu Barcelone protiv Real Madrida...

Tako katalonski dnevnik El Periodico u igri riječi stavlja naslov "Reality shock", a La Vanguardia dodaje da je "rezultatom 5-0 i igrom Barcelona osramotila Real Madrid."

Sličnog je mišljenja i El Pais prema kojem je "Barcelona osramotila Real u prikazu kako se nogomet treba igrati" i tako preuzela vrh Primerine ljestvice.

Marca, sportski dnevnik blizak Realu, odaje počast Barceloni kroz više tekstova, a upečatljivim ostaje da je Barceloninu igru nazvala "simfonijom za pamćenje" uz dodatak da su impresivni Katalonci "demonstrirali igru prvaka te Realu očitali lekciju u klasi, inteligenciji i preciznosti."

I madridskom klubu često priklonjeni AS piše da su "Madriđani odigrali bez duše" te da nisu znali odgovoriti pritisku koji je suparnik nametnuo.

"Lavina golova poslužila je da se raščisti jedna stvar: Madrid i Mourinho, od kada je stigao, nisu ništa još osvojili. Medalje iz drugih bitki ovdje se ne broje", dodaje AS podsjećajući na uspjeh portugaskog stručnjaka u domovini, Engleskoj i Italiji.

Katalonski Mundo Deportivo tvrdi da će ova utakmica "živjeti u legendama" te "da je Barcelona najbolja momčad svijeta. Kao što reče jedan navijač, njihov nogomet trebalo bi klasificirati kao svjetsko naslijeđe čovječanstvu."

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika