30.11.2010. / 15:22

Autor: Nacional.hr

Muški kutak: Oblik grudi otkriva karakter žene

Kakav je karakter pripadnice nježnijeg spola koja vam je zapela za oko, možete saznati već na prvom spoju. Morate se samo zagledati u njezine grudi, a vjerujemo da vam takav 'oblik komunikacije' neće predstavljati nikakav problem

Gotovo da ne postoji muškarac koji nije zaintigriran ženskim grudima, no malo je onih koji znaju da oblik poprsja može otkriti karakter dotične pripadnice nježnijeg spola.

Jedno takvo istraživanje provela je skupina američkih psihologa. Do kakvog zaključka su došli, saznajte u nastavku!

Velike grudi
Ukoliko vam je za oko zapela žena s bujnim grudima, imate posla s pripadnicom nježnijeg spola koja je sklona avanturama, međutim kada je riječ o seksu, morate biti pažljivi. Iako je uvijek spremna za novitete što se tiče, primjerice hrane, eksperimentiranje u krevetu nije joj osobito privlačno.

Ovalne grudi
Žene koje imaju ovalne grudi (oblik ananasa, limuna), tvrde američki psiholozi, velike su štreberice. Predane su poslu, nisu sklone kašnjenju, a perfekcionisti su u domaćinsvu i odgoju djece. S druge strane, takve pripadnice nježnijeg spola su izrazito romantične. Dakle, s takvom ženom nježnih poljubaca vam neće nikada nedostajati.

'Oblik kruške'
Američki psiholozi tvrde da su najidealnije one žene čije grudi podsjećaju na kruške. One su najseksipilnije, spontane, nepredvidljive, a seks im je jedna od najvažnijih stvari u životu. Stoga, krenite u potragu za takvom ženom i možete biti sigurni da vam s njom nikada neće biti dosadno.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 30.11.10. 15:49

Evo, već sam krenuo u potragu žene sa kruškolikim sisama.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika