30.11.2010. / 19:37

Autor: Martina Čizmić

Richard Branson predstavio prvi iPad magazin - Project

Magazin koji je već moguće kupiti putem Appleove internetske trgovine iTunesa mjesečno stoji tri dolara, a baviti će se različitim temama poput dizajna, zabave, tehnologije i poduzetništva

Project će biti dostupan isključivo za iPad (Reuters)Project će biti dostupan isključivo za iPad (Reuters)Kada se iPad pojavio na tržištu mnogi su ga nazvali revolucionarnim uređajem koji će u potpunosti promijeniti svijet. Medijski magnat Rupert Murdoch čak je izjavio kako će "iPad spasiti moderno novinarstvo".

No, šef Virgina, britanski milijarder Richard Branson otišao je i korak dalje. Na konferenciji za novinare održanoj u New Yorku predstavio je "Project", magazin namijenjen isključivo čitanju na iPadu.

Magazin koji je već moguće kupiti putem Appleove internetske trgovine iTunesa mjesečno stoji tri dolara, a baviti će se različitim temama poput dizajna, zabave, tehnologije i poduzetništva. Čast da bude na naslovnici prvog iPad magazina pripala je hollwoodskom glumcu Jeffu Bridgesu.

Zanimljivo je da je i Murdoch najavio kreiranje posebnih digitalnih novina za iPad koje će se zvati "The Daily". I dok se Bransonov magazin bavi temama koje nisu vremenski ograničene, Murdochova bi novina obrađivala dnevne vijesti.

PROJECT magazine demo - issue 1 from PROJECT on Vimeo.

Vezane vijesti

U 3 dana prodano 3 milijuna novih iPadova

U 3 dana prodano 3 milijuna novih iPadova

Ludilo zvano 'iPad' ponovno je zahvatilo ne samo SAD nego cijeli svijet. Nakon što su stotine kampirale pred Appleovim trgovinama ne bi li upravo oni… Više

Komentari

registracija
17/12/08

anamarijak, 30.11.10. 20:32

još jednom bravo za genijalnog Bransona...uvijek je korak ispred svih


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika