02.12.2010. / 12:08

Autor: Andrea Belin

Ipak nije kraj? Eva Longoria i Tony Parker slobodno vrijeme provode zajedno

Da se i dalje viđaju potvrdio je i neimenovani izvor blizak kazavši kako unatoč brakorazvodnoj parnici glumica i košarkaš žele ostati u dobrim odnosima

Tony Parker i Eva LongoriaTony Parker i Eva LongoriaČini se da su Eva Longoria i Tony Parker, za razliku od većine hollywoodskih parova, unatoč razvodu odlučili ostati u dobrim odnosima.

Kako javlja magazin People, glumica i košarkaš viđeni su u srijedu na zajedničkom ručku u jednom losangeleskom hotelu.

Da se i dalje viđaju potvrdio je i neimenovani izvor blizak kazavši kako unatoč brakorazvodnoj parnici žele ostati u dobrim odnosima.

Podsjetimo, zahtjev za razvod 'Očajna kućanica' podnijela je sredinom studenog. Kao razlog raskida glumica je navela nepomirljive razlike, a kasnije su se pojavile glasine kako je za ovakav razvoj situacije kriva Parkerova nevjera.

Inače, Longoria se s košarkašem San Antonio Spursa vjenčala 7. srpnja 2007. godine u Parizu. Glumici meksičkog porijekla, visokoj samo 157 centimetara, to je bio drugi brak. Parker i Longoria nemaju djece.

Vezane vijesti

Novi parfem nimalo Očajne kućanice

Novi parfem nimalo Očajne kućanice

Ako si slavan, stvar je prestiža imati i vlastiti parfem, koji se, naravno, zove tvojim imenom. Britney Spears, Jennifer Lopez, Kate Moss, Christina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika